Hur Ansöker man om Personlig Assistans?

Personlig assistans beviljas av antingen kommunen eller Försäkringskassan. Vi hjälper dig gärna med en ansökan.


Hur blir jag kund?

Vi hjälper dig gärna i hela processen oavsett om du har assistans idag eller om du behöver hjälp med att ansöka för att få ett beslut. Det är enkelt att byta assistansanordnare. Vi hjälper dig hela vägen med att välja oss eller om du inte är nöjd så hjälper vi dig från oss.

Andreas visar upp sin nya off-road rullstol

Kontakt

Vi bokar tid för ett möte när det passar dig antingen hemma hos dig, på vårt kontor eller på en annan plats om du så önskar. Syftet med mötet är att du ska få möjlighet att ställa frågor och få mer information om oss. Samtidigt får vi möjlighet att ta del av dina önskemål och din syn på den personliga assistansen.
Mötet är helt förutsättningslöst och du förbinder dig inte till något.

Förslag

Vi gör i ordning ett förslag om hur vi kan utforma din assistans.
Du får känna efter och tänka i lugn och ro innan du bestämmer dig. Du får gärna komma med synpunkter för att få assistans på dina villkor.

Kontrakt

När du bestämmer dig för att ta oss som assistansanordnare träffas vi igen för att gå igenom kontraktet. Vi tecknar ett kundavtal och en fullmakt för att kunna sköta kontakten med försäkringskassan och hemkommunen. Vi hjälper dig också att säga upp tidigare assistansanordnare så att övergången för dig blir så smidig som möjligt.

Byter du till oss som assistansanordnare så behåller du naturligtvis alla kontakter som rör din sjukvård.

Vi kommer några veckor efter att du blivit kund för att följa upp och för att säkerställa att vi håller en god kvalitet i assistansen och att vi lever upp till dina förväntningar och önskemål.

Call Now Button

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.