Varför välja oss

Vi vet att ditt behov av stöd skiftar från morgon till kväll, och från dag till annan. Vi har erfaren personal som har förmågan att lyssna på dina behov och respektera ditt privata liv.

Ditt hem är vår arbetsplats och ditt välmående är vårt uppdrag. Vi är ödmjuka inför detta uppdrag – att få vara en del av din vardag och ditt liv.

Du får en personlig kundansvarig som har helhetsansvaret gällande din assistans. Du får även en kontaktansvarig som du är med och utser för att underlätta utförandet av din assistans.

Du är delaktig i valet av dina assistenter som skall arbeta hos dig.

Dina anställda får bra lön och anställningsvillkor.

Vi hjälper dig att flytta till oss. Är du inte nöjd så hjälper vi dig att från oss!

Hur blir jag kund
Vi hjälper dig gärna i hela processen oavsett om du har assistans idag eller om du behöver hjälp med att ansöka för att få ett beslut. Det är enkelt att byta assistansanordnare.

 

Kontakt: Vi bokar tid för ett möte när det passar dig antingen hemma hos dig, på vårt kontor eller på en annan plats om du så önskar. Syftet med mötet är att du ska få möjlighet att ställa frågor och få mer information om oss. Samtidigt får vi möjlighet att
ta del av dina önskemål och din syn på den personliga assistansen. Mötet är helt förutsättningslöst och du förbinder dig inte till något.

Förslag: Vi gör i ordning ett förslag om hur vi kan utforma din assistans.
Du får känna efter och tänka i lugn och ro innan du bestämmer dig. Du får gärna komma med synpunkter för att få assistans på dina villkor.

Kontrakt: När du bestämmer dig för att ta oss som assistansanordnare träffas vi igen för att gå igenom kontraktet.
Vi tecknar ett kundavtal och en fullmakt för att kunna sköta kontakten med försäkringskassan och hemkommunen.
Vi hjälper dig också att säga upp tidigare assistansanordnare så att övergången för dig blir så smidig som möjligt.
Vi tar hand om allt som du behöver för din assistans framöver. Du är alltid välkommen med synpunkter och frågor.
Vi kommer några veckor efter att du blivit kund att följa upp för att säkerställa att vi håller en god kvalitet i assistansen
och att vi lever upp till dina förväntningar och önskemål.